RETAIL

Inzicht krijgen in de klant

In de retail sector kunnen de ACTi camera’s naast de beveiliging van uw winkel ook inzicht geven in het aantal bezoekers dat in de winkel is geweest. Daarnaast zorgt het voor diefstal preventie en zal een confrontatie monitor de bezoeker direct laten weten dat camerabeveiliging aanwezig is.

Waar plaats je de camera's?

De eerste plek waar vaak een camera wordt geplaatst is bij de entree, zodat elke klant die binnen komt weet dat er camera’s hangen. Daarnaast geeft het plaatsen van de camera bij de kassa zowel voor medewerkers als ook de manager inzicht in wat er bij de kassa gebeurd. Daarnaast worden er vaak camera’s geplaatst in de gangpaden, in het magazijn en bij de eventuele laad en toegangsdeuren.

Welke camera's heb ik nodig?

In de retail sector kunnen alle type camera’s worden toegepast, van cube, hemisferische, (mini) dome tot bullet camera’s. Openingshoeken van de lens kunnen bepalend zijn om een juist beeld te krijgen van bijvoorbeeld de gangpaden of de kassa’s.

Welke NVR's kan ik toepassen?

De juiste Network Video Recorder kiezen als retailoplossing is vrij eenvoudig. Het aantal kanalen (hoeveelheid camera’s) zal hier de belangrijkste indicator zijn.

Advies

Op zoek naar advies welke camera oplossing zou kunnen passen in uw retailomgeving, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.